Grill & Chill cruise in Rotterdam

Bij deze Grill & Chill cruise is inbegrepen:

  • 3 uur durende rondvaart over 2e Maasvlakte
  • BBQ buffet met livecooking

Prijs: € 47,50 p.p. voor volwassenen en € 37,50 p.p. voor kinderen (exclusief drankjes).

U kunt zich al vanaf 2 personen inschrijven voor de Grill en Chill cruise, de cruise gaat door bij een minimale deelname van 50 personen.

De prijs van deze fantastische Grill & Chill cruise in Rotterdam is geldig tot en met 31 december 2022.

Grill & Chill Cruise

De zon schijnt, lichte bries aan boord, het topdek feestelijk verlicht, de loungebanken uitnodigend langs de kant. Koks staan klaar achter de BBQ om u te verwennen met vers vlees vakkundig bereid met heerlijke side dishes. 

Grill & Chill Cruise

  Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een heerlijke Grill & Chill vaart over de 2e Maasvlakte. Terwijl de bedrijvigheid aan u voorbij trekt, geniet u relaxed met een drankje en een bord vol lekkers met vrienden, familie en/of collega’s.

  De inhoud van de grill en chill:

  • Hamburger
  • bbq worst
  • kipsate  (2 stokjes PP)
  • ¼ sparerib
  • Diversen sausen, brood en kruiden boter
  • Aardappelsalade, rundvleessalade, diversen rauwkosten.
  • Bij voldoende deelname is er ook nog live-entertainment aan boord!

Grotere gezelschappen en praktische informatie

Het schip vaart altijd voor u! We openen speciaal een vaart op de door u gewenste datum en tijd. In de schoolvakanties hebben we standaard vaarten op de donderdag en zaterdag. 

Het schip is rolstoelvriendelijk. In de nabije omgeving is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.