Rondvaart Groningen en een tapas & wijnproeverij

Rondvaart door Groningen en culinair genieten van wijn en tapas

  Een uur rondvaren en interessante weetjes horen over de stad Groningen, altijd de moeite waard. Na deze grachtentour gaat het proeven beginnen. Een wijn en spijs proeverij. Er wordt verteld over goede wijnen die ook erg goed bij de bijbehorende tapas kunnen worden genuttigd. En jullie kunnen beiden proeven.
  Een aanrader in het centrum van Groningen!

Rondvaart door de stad Groningen

Groningen verkennen kan op veel manieren. Een blik vanaf het water levert verrassende stadsgezichten op. Wij verzorgen verschillende boottochten met de sloep door de gracht van Groningen. Stap aan boord, kijk om je heen, luister naar de schipper en ontdek de geschiedenis van Groningen.

Voor sightseeing, een feestje met vrienden of collega's. Een ideaal groepsuitje in de stad Groningen.

Een rondvaart voor groepen tot 12 personen betaalt u € 100,00.
Voor ieder volgend uur betaalt u €60,00
Voor grotere groepen kan er met meerdere boten gevaren worden
Aan boord kunt u drankjes kopen

Prijs per persoon: €10,00
Duur van de activiteit: 1.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

Tapas eten in het centrum van Groningen

  De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegenkwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden.

  Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken. De prijzen van de menu’s beginnen bij € 16,75 p.p (vraag naar alle mogelijkheden)

  Keuze uit 4 tapas menu's, bijvoorbeeld:
  Pappa's Tapas € 29.25 [Een prachtige selectie van Hemingway’s favoriete tapas, bestaande uit vier gangen met diverse vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Zonder het Grand Havana Dessert € 22.75

  Prijs per persoon: €22,75
  Duur van de activiteit: 3.0 uur
  Minimaal aantal personen: 8

Proeverijen met wijn in Groningen - culinair uitje

  Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier smaken die we proeven, de rest ruiken we. Wist u dat?

  Een wijnproeverij onder begeleiding van onze wijnkenner zorgt er voor dat u al uw zintuigen leert gebruiken voor het proeven en beoordelen van dranken en/of spijzen.

  Wijnen uit alle regio’s kunnen aan bod komen. De groepsgrootte kan variëren van 8 tot 25 personen.

  Kom culinair genieten van de wijnproeverij in Groningen
  Prijs per persoon: €17,50
  Duur van de activiteit: 1.0 uur
  Minimaal aantal personen: 8

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in heel Nederland. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Groningen

Groningen is een bruisende studentenstad. De jongste stad van Nederland kent een lange, roerige geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Groningen is ook een stad met lef, de stad heeft de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen. En Groningen is ooit verkozen tot Beste Binnenstad, omdat het er zo goed toeven is.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Groningen met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Het Oldambt, de graanschuur van Nederland, is het best bewaarde geheim van de Groninger natuur. Het land spreekt tot de verbeelding, de polders zijn gewonnen en weer verloren op de Dollard en het heeft een rijke historie zoals de oude borgen, zoals Fraeylemaborg en de Ennemaborgh, en het Museum Slag bij Heiligerlee laten zien. De Blauwestad ligt rondom een polder die teruggeven is aan het water. Hierdoor is het Oldambtmeer, een meer van maar liefst acht vierkante kilometer, ontstaan.

Het Lauwersland is een prachtige locatie om te wandelen, fietsen, vissen, zwemmen en varen. Vanaf Pieterburen starten verschillende wadlooptochten. De zeehondencrèche is een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin.