Rondvaart door één van de oudste steden van Nederland - Den Bosch

Rondvaart over de Dommel tot aan het Drongels-kanaal

  Een dagje uit in Den Bosch, een van de oudste steden van Nederland, kan niet zonder een tocht over het water. Op deze manier ziet u Den Bosch vanaf een andere kant en leert u de stad echt goed kennen. Deze rondvaart is op vaste dagen en tijden te boeken vanaf 1 persoon, vanaf 8 personen kunt u ook zelf een dag uit kiezen. Een mooie rondvaart met vrienden, collega's of familie. Aan boord kunt u versnaperingen kopen. Deze rondvaart kunt u combineren met een stadswandeling, een workshop bossche bollen maken, een bierproeverij of een andere activiteit zodat jullie een geslaagd dagje uit in Den Bosch kunnen beleven.

Rondvaart ‘s- Hertogenbosch

  Elke dag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ’s-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal zullen we varen. Verder komen we ook langs de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we richting het mooie Engelen. We beëindigen onze tocht weer op de Dommel.

  De tocht duurt ongeveer 1 uur.

  De rondvaarten worden gehouden van mei t/m oktober
  In mei  op woensdag , zaterdag en zondag om 12.00 ,13.30 en 15.00 uur
  In juni/juli/augustus op dinsdag t/m zondag om 12.00 , 13.30 en 15.00 uur
  In september op woensdag , zaterdag en zondag 12.00 , 13.30 en 15.00 uur.

  In oktober zaterdag en zondag om 12.00 , 13.30 en 15.00 uur.
  Tarieven:

  Volwassenen € 9,00 p.p. 
  Kinderen 3 tot 12 jaar € 5,00 p.p. (jonger dan 3 jaar varen gratis mee)

  Optioneel bij te reserveren: koffie/thee met Bossche Bol € 5,50 p.p.

  *Alleen op reservering en afvaart bij het behalen van de minimum aantal personen. Vraag naar de voorwaarden!
  *Andere dagen op reservering vanaf 8 personen. Dan heeft u dus een privé rondvaart en kunt u ook de tijd van varen zelf bepalen.
  *Deze tocht gaat niet door de grachten in Den Bosch maar over de Dommel, rondom de stad.


  Prijs per persoon: €9,00
  Duur van de activiteit: 1.0 uur
  Minimaal aantal personen: 1

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Den Bosch. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Den Bosch

’s-Hertogenbosch is wederom benoemd tot Meest Gastvrije Stad van Nederland! En dat is niet voor niets; de Bosschenaar ontvangt de bezoekers van de stad met open armen. Gezelligheid en gastvrijheid zijn vanzelfsprekend in de Bossche horeca. Ontdek de charme van 's-Hertogenbosch, de historische vestingstad die zijn middeleeuwse karakter heeft weten te behouden.Er is méér dan genoeg te beleven voor jong en oud. Kom Bossche bollen eten, dineren in middeleeuwse sferen of ga op stap in het bruisende nachtleven.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Den Bosch met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

's-Hertogenbosch en haar prachtige omgeving biedt teveel om in één dag te bekijken en ervaren. Blijf daarom langer en overnacht in een van de hotels die de stad rijk is. Kom Bourgondisch genieten in een van de vele restaurants en en ontdek 's-Hertogenbosch 'by night'. De steden en dorpen rondom, zoals Ravestein en Maashorst