Sloep varen met familie of vrienden door de kanalen van Den Haag

Dit arrangement is inclusief:

  • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper
  • Privé sloep
  • Mogelijkheid om zelf eten en drinken mee te brengen
  • Diverse opstapmogelijkheden
  • Zowel voor grote als voor kleine groepen
  • Ideaal te combineren met uitjes naar bijvoorbeeld Drievliet, Madurodam, het Scheveningse strand of musea!

Sloepen & prijzen

Schip voor 12 passagiers:- 1 uur voor € 100,00
Vervolgens € 45,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 23 passagiers:- 1 uur voor € 210,00
Vervolgens € 55,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 30 passagiers:- 1 uur voor € 300,00
Vervolgens € 70,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 46 passagiers:- 1 uur voor € 400,00
Vervolgens € 85,00 voor ieder extra half uur.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Met uw familie of vrienden varen door Den Haag

Maak een mooie vaart met uw prive sloep in Den Haag. U kunt om de binnenstad varen maar het is ook mogelijk om vanuit de stad naar de kust te varen of andersom. Ook kunt u naar Drievliet en Madurodam. Er is van alles mogelijk dus informeer gerust naar de mogelijkheden!

Aanlegplaatsen

De schipper brengt u overal naar toe. Er zijn zelfs aanlegplaatsen in de buurt van diverse musea als Escher, Hofwijck (Voorburg), Panorama Mesdag en Meermanno. Er zijn bovendien veel restaurants/cafés aan de gracht met een aanlegsteiger in de buurt. Ideaal als begin- /eindpunt, of als pauze moment tijdens een vaart.

Eten & drinken

  U kunt uw eigen eten en drinken meenemen aan boord. Samen met enkele van die restaurants langs de gracht kunnen er ook Culinaire rondvaarten aangeboden worden (hapjes en drankjes aan boord).
  Enkele mogelijkheden:
  - De Bitterballen & Borrelboot
  - Een Wijnproeverij
  - Bierproeverij
  - Kaas proeverij

  U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen om de mogelijkheden door te spreken!

Gids

De ervaring is dat niet alle groepen behoefte hebben aan een gids. Bij een groepsvaart met gids komt er € 5,00 per uur (per boot) bij. Deze gids zal u van alles vertellen over de stad en de beste tips kunnen geven over wat u niet mag missen tijdens uw dagje Den Haag!

8.8 | 5 reviews

Reviews van gasten

Valerie van Camp

10

Heel leuk! Een aangename (en geduldige) vaarder :-). Wij waren met 20 dames voor een vrijgezellenfeest en helaas ook wat te laat maar daar werd niet moeilijk over gedaan, echt fijn! Zou het zo opnieuw doen :-).

Anoniem

8

was super leuk, er werd zo nu en dan iets over de omgeving verteld. gezelschap heeft erg genoten.

Anoniem

9

Wij met z'n tienen erg genoten van de tocht, niet in de laatste plaats door het amusante commentaar (met ironische ondertoon) door schipper Chris Schram

Els Linde

8

We hebben als groep zeer genoten van ons boottripje van CS Den Haag naar Scheveningen. Erg leuk dat de schipper Chris mooie verhalen en anekdotes vertelt tijdens de vaart.

Nicolle Drost

9

We zijn met het personeel van MBO Westland, heerlijk gaan varen door Den Haag. Mooie verhalen gehoord over koning Willem 1 en de gruwelijke moord op blonde Dolly. Ontspannen bukken voor lage bruggetjes, zingen onder de lange brug, wat is de stad prachtig vanaf het water!!!

Onze partner

Algemeen

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Faciliteiten

De Willemsvaart heeft diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Ligging

Er zijn diverse opstap plaatsen waar u de vaartocht kunt laten starten. Met de reguliere vaart start u nabij Centraal station en eindigd u op 500 meter vanaf het strand. Voor uw privé vaart kunt u onderandere kiezen uit: Malieveld, Koningskade, Madurodam, Panorama Mesdag of bijvoorbeeld Drievliet.

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.